Rolgordijnen & Binnenzonnewering

 


binnenzonneweringen.jpg

 

Rolgordijnen

De uitgebreide collectie bestaat uit de mooiste stoffen en bijzondere details. Voor elke ruimte en voor elk raam vind je een passend rolgordijn. Je kunt kiezen uit twee collecties: rolgordijnen lichtdoorlatend en rolgordijnen verduisterend. Voor elke ruime en voor elk raam vind je een passend rolgordijn.

Eclips

Het Eclips duo-rolgordijn bestaat uit twee lagen stof met transparante en dichte banen die voor elkaar bewegen. Deze raamdecoratie leent zich prima om te spelen met lichtinval.

 

 

 

 

 

Combi

Raamdecoratie waarbij twee rolgordijnen achter elkaar geplaatst worden, bijvoorbeeld een transparante en een verduisteringsstof om een dag- en nachtsituatie te creëren. Dit model is goed toepasbaar in een slaapkamer of een babykamer.

 

 

 

 

Comfort XL

Groter, hoger, breder. Dat is de trend in de hedendaagse architectuur. Traditionele systemen en stoffen zijn vaak niet geschikt voor de nieuwe raammaten. Het Comfort XL rolgordijn biedt de oplossing.

 

 

 

 

Dakraam rolgordijn

Sunway biedt een dakraamsysteem voor dakramen, zoals Velux® en Fakro. Bekijk de speciaal geselecteerde stoffen in de collectie.

 

 

 

 

 

Smart rolgordijn

Dit model is ideaal voor toepassing op draai-kiep ramen of openslaande tuindeuren waar weinig ruimte is voor een standaard rolgordijn.
Het Smart rolgordijn zit in een zeer compacte cassette en wordt op eenvoudige wijze direct op het raam gemonteerd met Clicktape of met clips op het kozijn.
De Smart kan van boven naar beneden of van beneden naar boven geopend worden, waardoor een goede lichtregulering mogelijk is.

 

 

 

Horizontale Jaloezieën

Het gebruik van horizontale jaloeziën zorgt voor de perfecte regeling van lichtinval en privacy en draagt bij aan temperatuurbeheersing binnen.  

De nieuwe uitgebreide horizontale jaloezieën collectie biedt een uitgebreide waaier aan frisse en eigentijdse kleuren. Ook is het modellengamme hierin erg breed.

U kan kiezen voor horizontale jaloezieën in verschillende uitvoeringen: in hout, kunstleder tot aluminium.  Dit zorgt telkens voor een heel andere sfeer in huis. 

Hout creëert een warme, behaaglijke sfeer in uw leefomgeving. Hout is dé natuurlijke sfeermaker. 

 

Plissé & Duette Shades

Plissé shades bestaan uit mooie geplooide stoffen uit verschillende stofkwaliteiten. Het kleurenpallet is groot en omvat veel uni-stoffen in prachtige kleuren en mooie dessins. Er zijn transparante, half-transparante, dichte en verduisterende stoffen.

 

 

 

 

 

Duette® shades bestaan uit twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Hierdoor houdt het product goed warmte vast. De collectie bevat stoffen in frisse kleuren in verschillende kwaliteiten, waaronder verduisterende en gemetalliseerde stoffen.

 

 

 

 

Parametre

Parametre™ combineert functionaliteit met design. Het is een 3D lichtgewicht polyester materiaal, met uitgestanste patronen, waardoor een unieke celstructuur in het materiaal ontstaat. Parametre™ geeft het interieur een bijzondere uitstraling. Het is zeer decoratief en laat u spelen met licht en schaduw, met ruimte en sfeer…


 

 

 

Verticale lamelgordijnen

Er is geen product dat functionaliteit en sfeer zo goed combineert als verticale jaloezieën. Verticale jaloezieën zorgen in gesloten toestand voor optimale privacy. In open toestand geven verticale jaloezieën een prachtige lichtinval en lichtfiltering.  Ze zijn zeer geschikt voor schuifpuien en grote glaspartijen.  Voor de afwerking hebt u de keuze uit verschillende materialen: textiel, aluminium en kunststof.