Boones ging naar Intirio 2018

03/02/18

Maandag 29 januari brachten wij een bezoek aan de twintigste editie van de Intirio beurs in Flanders Expo Gent. Intirio is de vakbeurs voor interieurdecoratie in de Benelux, een evenement die we niet konden missen.

Nieuwe collecties, nieuwe stoffen, we ontdekten het allemaal. We bezochten o.a. de stand van Arte, HookedOnWalls, Casadeco, Casamance, Elitis, Orac Decor, Wind, Louis De Poortere, Villa Nova, Romo, Masureel, Bece, Sunway, Interstil..

Onze leveranciers in de prijzen

Elk jaar worden er ook awards gegeven voor de meest vernieuwende en boeiendste producten in de interieurwereld. Vier van onze leveranciers werden genomineerd voor verschillende awards.

Elitis’ volledige 2018-collectie werd genomineerd voor ‘Project Trend’. Elitis wordt een trendy merk genoemd, waarmee je een unieke identiteit creëert voor een project.

romo_louis_de_poortere_boones_ieper_intirio_beurs.jpg

Louis De Poortere won de ‘Project Trend’ award. Het merk brengt vernieuwing in de tapijtindustrie. Ze maken brede tapijten met hedendaagste stijlen en kleuren, gemaakt uit wol. Hun tapijten zijn slijtvast en brandvertragend. Het zijn flat weave tapijten, maar doordat ze op een dempende onderlaag zijn geplaatst, voelen ze bijzonder zacht aan.

wind_gordijnen_boones_ieper_intiro.jpg

Ook Wind werd genomineerd voor de ‘Intimacy color’ award. Wind zet een sterk roze kleurbeeld neer op een unieke stof. De jury was onder de indruk over het gebruik van roze op een zeer unieke stof waardoor ze ook de winnaars zijn in deze categorie.

orac_decor_boones_ieper.jpg

Als laatste hebben we onze leverancier Orac Decor die genomineerd werd in de categorie ‘Into Retail’. Een award voor exposanten die bijzondere inspanningen leveren voor retailers. Ze creëerden een offline werkinstrument waarmee je als retailer en decorateurs oneindig veel combinaties kan maken om eindeloze inspiratie te bieden voor elke kamer van de woning.

Intirio 2018 was weer een geslaagde editie die ons veel inspiratie en kennis meegaf. Op de Boones Facebook-pagina kan je de sfeer opsnuiven van de beurs en onze leveranciers.

Lees ook onze andere blogs