GEZELLIG THUIS: KLEURADVIES & TIPS

09/01/18

Welke kleur past het best bij jou?

Bij het inrichten van een nieuwe ruimte moet je met verschillende dingen rekening houden, maar soms is het moeilijkste de juiste kleur kiezen. Eén simpele tint kan de feeling van de ruimte veranderen. Heb je liever niet de hele ruimte in één kleur? Kies dan één muur die je een tint of behang krijgt. Of gebruik wat kleur in je accessoires, bv. jaloezieën, kussens of tapijten. 

Wit

Wit is het perfecte kleur voor kleine ruimtes, het zorgt ervoor dat de kamer groter oogt. Het heeft een puur, net, veilig, ruimtelijk gevoel wanneer je de ruimte binnenkomt. 

Zwart

Zwart past het best in grote ruimtes, maar houdt het miniem. Zwart is gelinkt met het luxueuze, glamoureuze, traditionele en het mysterieuze. Maar zwart kan ook negatieve gevoelens en leegte oproepen, gebruik het daarom niet overdadig.

kleuradvies_interieur_beige_boones_ieper.png

Bruin

Bruin is een tijdloos kleur, perfect voor de woonkamer. Het kleur straalt warmte, veiligheid en vertrouwen uit. 

Grijs

Grijs past perfect in de badkamer. Het is één van de meeste kalmerende kleuren uit het kleurenspectrum. 

De dagen van enkel zwarte/witte/beige zijn voorbij, kies ook eens voor metallics, pastels of zelf knalkleuren!

Groen

groen_interieur_tips_boones_ieper.png

Groen is een positief en kalmerend kleur, het heeft een vreedzaam, natuurlijk en harmonieus gevoel. Er zijn heel veel verschillende tinten groen, dus heel veel mogelijkheden.

Geel

Wist je dat geel het beste kleur is voor je keuken? Het zou ervoor zorgen dat je gezonder kookt en het boost je metabolisme. Het kleur straalt een positiviteit, geluk, optimisme en creativiteit uit. 

 

blauwe_sunway_jaloezieeen_boones_ieper_.png

Blauw

Blauw is perfect voor jouw kantoor, mensen zijn veel productiever wanneer ze werken in blauwe ruimtes. Het kleur heeft een betrouwbaar, productief, sterk en kalm gevoel. Leuk weetje: 1/3 van de mensen kiest blauw als favoriete kleur. 

 

Paars

Paars is perfect voor de knutselkamer, het kleur stimuleert namelijk ideeën en creativiteit. Het kleur heeft een royaal, rijk, exotisch, mystiek, geraffineerd en spiritueel gevoel. 

roze_kleur_advies_jaloezieen_boones_ieper.png

Roze

Roze is een vrouwelijk, zacht, jong, romantisch kleur. Het is een kalmerend kleur, het laat je onbewust relaxen. 

Rood

Rood is een liefdevol, passioneel, intens kleur maar ook een boos kleur. Rood verminderd ook hongergevoel. 

Er is sowieso een passende kleur voor elke ruimte in huis! 

Winteractie Horizontale Jaloezieën van Sunway

Momenteel loopt er een winteractie met Sunway, tot 31 januari 2018. Bij aankoop van een horizontale jaloezie, krijg je een gratis upgrade naar een design uitvoering. De jaloezie wordt voorzien van een aluminium design koof, een aluminium design onderlat en een bijpassende aluminium tuimelstang. Een chique en modieuze uitstraling! 

 

Lees ook onze andere blogs