Nieuwe collectie SUNWAY® horizontale Jaloezieën

08/12/17

Ontdek de nieuwe collectie horizontale jaloezieën van SUNWAY® en profiteer van de winteractie

Tot 31 januari loopt er een leuke winteractie van SUNWAY®, bij aankoop van een horizontale jaloezie, krijg je een gratis upgrade naar een design uitvoering. De jaloezie wordt voorzien van een aluminium design kloof, een aluminium design onderlat, en een bijpassende aluminimum tuimelslang. Het zorgt voor een instant luxueus, modieus en chique uitstraling.

Welke mogelijkheden zijn er? 

SUNWAY® heeft 4 verschillende lamelbreedtes:

  • 16 mm, voor een elegante en subtiele touch
  • 25 mm, traditioneel en tijdloos
  • 50 mm, een designklassieker in combinatie met ladderband
  • 70 mm, voor een stoere uitstraling

Bovendien kan je ook kiezen uit een klassiek ladderkoord of een ladderband, in unikleuren of met een print, van smal tot breed. 

Er zijn verschillende soorten jaloezieën waar je uit kan kiezen, waaronder de standaard jaloezie, multicolor jaloezie, de design jaloezie, TruFit® jaloezie, Frontfix jaloezie, dakraam jaloezie, de megaview, multiview en duoview jaloezie. 

De standaard SUNWAY® jaloezie 

 

Er is geen betere daglichtreguleringsysteem dan de standaard horizontale jaloezie. De standaard jaloezie wordt opgetrokken en neergelaten met koordbediening. De lamellen worden geopend en gesloten met een aluminium bedieningsstang (16 mm/25 mm) of tuimelkoord (50 mm/70 mm)

sunway1702-design-jaloezie-boones-ieper.jpg

SUNWAY® Design jaloezie

De SUNWAY® Design jaloezie is een uniek model met een strakke, moderne look. De design elementen bestaan uit een aluminium koof, aluminium design onderlat en bijpassende aluminium tuimelstang.

 

SUNWAY® Multicolour jaloezie

In dit model kunt u kleurwisselingen toepassen binnen één jaloezie door gebruik van 2 of meer (maximaal 5) kleuren lamellen.

SUNWAY® Multiview jaloezie

In dit model kunt u dichte lamellen met geperforeerde lamellen combineren. Hierdoor kunt u ideale zonwering creëren voor werkplekken bij het raam, waarbij het onderste deel directe inval van zonlicht verhinderd en het bovenste deel voldoende licht doorlaat om de ruimte te verlichten.

SUNWAY® TruFit® jaloezie

 

De TruFit® jaloezie kan direct op het glas gemonteerd worden, zonder boren of schroeven. Dit is handig in gevallen waar niet in het kozijn geboord mag worden of bij draai-kiep ramen (tot 15°). Je kan kiezen voor een lamelbreedte van 16 mm en 25 mm. 

SUNWAY® Frontfix jaloeziesunway_frontflix_jaloezie_te_koop_bij_boones_ieper.jpg

Dit model is geschikt  voor inbouw tussen glaslatten, op deuren en (draai-kiep) ramen tot 15° positie.
Deze jaloezie is mooi afgewerkt met een cassette. Hier kan je ook kiezen voor een lamelbreedte van 16 mm en 25 mm. 

SUNWAY® Dakraam jaloezie

De dakraam jaloezie met cassettesysteem wordt gemonteerd op het draaiende raamdeel van dakramen met een maximale hellingshoek van 45°. De dakraam jaloezie is geschikt voor de meeste dakramen zoals o.a. Velux® en Fakro®. Hiervan is de lamelbreedte 25 mm. 

SUNWAY® Megaview™

De Megaview™ sluit als een standaard 25 mm jaloezie, maar door gepatenteerde techniek onstaat bij het openen een extra grote doorkijk zoals bij de 50 mm jaloezie.

Verschillende mogelijkheden in bedieningsvorm

Eindloos ketting (monocommando)

Met de metalen eindloos ketting kunt u de jaloezie zowel optrekken als tuimelen.

Het kettinghuis is voorzien van kindveilige break-away techniek. Bij een trekgewicht groter dan 6 kilo, valt het kettingmechanisme uit de bovenbak. Zo kunnen kinderen niet verstrikt raken in de ketting terwijl ze aan het spelen zijn.

Top down (16 mm en 25 mm)

Praktisch én decoratief, dat is de Top Down bedieningsvorm. Dit model is bedienbaar van boven naar beneden en andersom. Uw SUNWAY® raambekleding kan vrij voor het raam gepositioneerd worden. Dit zorgt voor optimale lichtinval gecombineerd met optimale privacy.

LiteRise (25 mm)

Dit is de meest eenvoudige manier van jaloezie bediening. Door middel van de metalen handgreep kunt u de jaloezie op en neer bewegen, geopend, gesloten of getuimeld.

Elektrisch 24V (16 mm en 25 mm)

De geïntegreerde 24V motor bevindt zich in de bovenbak. Bediening gaat via een schakelaar of een afstandsbediening.

Monocommando (50 mm en 70 mm)

Deze ketting of elektrisch bediende jaloezie wordt uitgevoerd met een bijzondere bovenbak en onderlat met ingeschoven lamel, in de kleur van het lamellenpakket.

Verschillende kleurmogelijkheden

Toen K3 'Alle kleuren van de regenboog' voor het eerst zongen, dachten ze waarschijnlijk aan de talloze kleuren die SUNWAY® aanbiedt. Verschillende trendkleuren zoals mosterdgeel, denimblauw, Early Dew-groen, de metallics: zilver, koper en goud, knalkleuren en pastels, maar ook een naturelcollectie en alle tinten daartussenin, je vind het passend kleur voor iedere ruimte bij SUNWAY®. 

Er zijn tal van mogelijkheden, kom gerust langs om deze te ontdekken. 

Lees ook onze andere blogs