Tusk, de krasvrije wandoplossing

04/03/18

Binnenmuren krijgen heel wat te verduren. Boekentassen, nagels, schoenen, meubels, karren, .. Iedereen stoot zich wel eens aan de muren, met als resultaat vlekken of krassen in de muur.

Daar is er een oplossing voor. Je kan je muren beschermen met Tusk, een krasvaste en makkelijk te reinigen wandafwerking. 

Tusk is een nieuwe decoratietechniek voor professionals. Het bestaat uit geslepen glaskorrels van max. 1mm dik, verspreid in de verfmassa. Perfect voor drukbezochte ruimtes, zoals scholen, restaurants, hotels, ziekenhuizen, winkels, overheids- en appartementsgebouwen. 

Ondanks Tusk uit geslepen glaskorrels bestaat, moet je niet bang zijn om je te schaven. Doordat de korrels geslepen zijn, is de scherpte eraf. Tusk heeft een vrij zachte structuur. 

tusk_schildertechniek_boss_paints_boones_ieper2.png

Maak je woning kidsproof

Tusk werd oorspronkelijk gecreeërd voor commerciële ruimtes, maar het kan zeker ook bij je thuis. Er word namelijk geleefd in je huis, een stoot of kras is zeer mogelijk. Tip! Het licht dat over de korrels valt, creëert een bijzonder warm effect op de muur. Het zorgt voor een andere sfeer bij jou thuis. Tusk kan je in allerlei tinten verkrijgen. 

Tusk in het kort

  • krasbestendig
  • veilig
  • onderhoudsvriendelijk
  • verschillende kleuren

Tusk is een decoratietechniek waar je zeker aan moet denken bij het decoreren van je woning. 

Lees ook onze andere blogs