Glasgordijnen en in-betweens

Glasgordijnen zijn helemaal terug! Van eigenlijk nooit helemaal weggeweest...

Velen kennen glasgordijnen nog als die transparante gordijnen aan oma's raam. Tegenwoordig krijgen ze een eigentijdse herwaardering. Glasgordijnen komen perfect tot hun recht bij grote glaspartijen.  Voor een hedendaagse uitstraling komen glasgordijnen tot op of zelfs liggend op de grond.  

Vitrages of glasgordijnen zijn dunne gordijnen gemaakt van transparante stof. Ze zorgen voor meer privacy maar hebben het grote voordeel dat ze lichtdoorlatend zijn waardoor het binnenkomende licht sfeervol wordt verzacht. Men kan overdag vrijwel niet bij u naar binnen kijken, maar u behoudt wel het zicht naar buiten toe.

In combinatie met overgordijnen geeft een vitragegordijn een prachtige rustige uitstraling aan uw interieur.  Hierin kunt u kiezen van spierwit tot champagnekleur wat zorgt voor een moderne tot klassieke uitstraling.

 

Een in-between is een meer speelse of decoratieve variant van een glasgordijn.  Dit gordijn maakt de kruising tussen een overgordijn en een glasgordijn. Ze hebben verschillende motieven en patroenen zodat ze zowel in een modern als klassiek interieur een perfecte match zijn!